Deze website is een initiatief van Henbo Holding BV en per 1 januari 2009 toegevoegd aan alle andere activiteiten.
De themakisten zijn met zorg samengesteld. Uiteraard gebruikt u het materiaal met grote voorzichtigheid.

Enkele voorwaarden die wij hanteren:

Algemeen:
De spullen uit de kist mogen alleen onder toezicht van volwassenen gebruikt worden. Er zitten materialen in die schadelijk kunnen zijn voor kinderen jonger dan 3 jaar. Verjaardagskist is niet verantwoordelijk voor eventuele schade/letsel opgelopen tijdens de huur van de kist thuis.

Reservering:
Uitnodigingen worden zonder postzegels, ong. 10 dagen voor de reserveringsdatum van het feest toegestuurd (mits tijdig besteld).
Voor het reserveren van een kist moet altijd het bestelformulier worden ingevuld. Verjaardagskisten neemt daarna contact met u op via mail om de bestelling te bevestigen. Wilt u meer weten bel dan naar 0494740383

Tarief:
De huurprijs voor een kist is E 45.00 inclusief verkleedkleren voor 8 kinderen. Voor elk extra kind wordt E 5. 00 in rekening gebracht (tot 10 kinderen). Borg bedraagt E 50.00 (bestellingen verder dan 50 km van Lommel E 100.00 borg).

Betaling:
De huur en borg kan middels contante betaling bij het afhalen van de kist worden voldaan.
De borg krijgt u terug zodra de kist met inhoud onbeschadigd en compleet ingeleverd wordt.
Wanneer er iets mist of beschadigd is, zal er een evenredig bedrag van de borg afgetrokken worden.

Brengen/ophalen:
Levering binnen een straal van 25 km van Lommel is mogelijk. Bij het brengen / ophalen van de themakist, wordt de inhoud samen met de huurder doorgenomen aan de hand van een checklist, daarna wordt door beide partijen de overeenkomst voor de verhuur van de themakist ondertekend.
Acceptatie van de themakist en ondertekening van de overeenkomst door de huurder betekent dat de inhoud als compleet en kwalitatief in orde wordt bevonden. Indien zaken niet in orde worden bevonden worden deze ter plekke vervangen, ofwel wordt hiervan een aantekening gemaakt op de overeenkomst.

Wordt de kist niet op tijd terugbezorgd, dan zal voor iedere dag E 25 extra in rekening worden gebracht. Wordt de kist geheel niet terugbezorgd dan zal naast de reeds betaalde huur een bedrag ter waarde van de complete kist plus inhoud in rekening worden gebracht.

Schade:
Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die op een of andere wijze voorkomt uit het gebruik van de geleverde spullen. Er kan schade aan de spullen van Verjaardagskist optreden. De vervangingswaarde (door Verjaardagskist te bepalen) wordt dan in mindering gebracht van de borg. Als de borg niet voldoende is dan zal de huurder het verschil bijbetalen.

Verhuurperiode:
De huurprijs heeft betrekking op eenmalig gebruik van de themakist. De huurder mag het gehuurde niet uitlenen of verhuren aan derden. De themakist wordt de dag voor het feestje opgehaald en de avond van het feestje of de dag erna weer terug gebracht dit in overleg met Verjaardagskist. Bezorgen/ophalen van de themakist kan ook, wij rekenen 0,50 ct p/km.

* Vergeet niet uw legitimatie mee te nemen.

* Verkleedspullen mogen niet gewassen worden, daar zorgt Verjaardagskisten.be zelf voor.

* De materialen in de themakist (borden / bekers / bestek / decoratiematerialen) worden schoon door de huurder afgeleverd.